Draper Sensory Method

Draper Sensory Method er en vidensbaseret behandlingsform

Draper Sensory Method hjælper mennesker, der kæmper med mentale udfordringer eller neurologiske lidelser. Vi har haft fremragende resultater med PTSD, ADHD, bipolar, angst, depression, autisme, stress og indlæringsvanskeligheder.

Metoden er en unik teknik baseret på studier siden 1991 af neurofysiologi i kombination med kinesiologi og sensorisk integration. Baseret på viden om, hvad der sker kemisk i hjernen, når du er stresset eller traumatiseret, fandt grundlæggeren Terry Draper en måde at genoprette hjernens kemi.

Terry har udviklet metoden ud fra viden om Centralnervesystemet, hjernen og rygraden, det motoriske nervesystem. Kroppens bevægelser, og hvordan de påvirker hjernen. Det sensoriske nervesystem og bearbejdning af sanseindtryk.

Metoden hjælper mennesker, der kæmper med mentale udfordringer eller neurologiske lidelser. Vi har haft fremragende resultater med PTSD, ADHD, bipolar, angst, depression, autisme, stress og indlæringsvanskeligheder.

Draper Sensory Method er en metode baseret på studier siden 1991 i neurofysiologi i kombination med kinesiologi og sensorisk integration.

Baseret på viden om, hvad der sker kemisk i hjernen, når du er stresset eller traumatiseret. Her fandt grundlæggeren af Draper Sensory Method – Terry Draper en måde at genskab den naturlige hormonbalance i hjerne.

Metoden er gennemarbejdet og testet, der er udført mere end 7000 sessioner i samarbejde med forskere fra Colorado State University.

EEG-målinger taget før og efter sessioner, hjernen er tydeligvis ikke så overaktiv længere. Disse to billeder er taget før og efter en session på 15 min. hos Terry Draper i Colorado.

Draper Sensory Method før og efter EEG-måling

Når hjernekemien er i balance, og der ikke er stress til stede, er hjerne i stand til at reparere fysisk skade. I alpha-tilstand producerer hjerne enorme mængder serotonin, så man føler sig godt tilpas, sover godt og er glad. Alpha er den optimale tilstand til reparation og heling af hjerne og krop.

Terry fortæller om sit arbejde

Se denne video hvor Terry fortælle om Draper Sensory Method og Horseback Miracles og se ham arbejde, med metoden på hans ranch i Colorado.